Aanmeldformulier: Meehelpenochtenden Woensdagavond bijeenkomsten

Woensdagavond Bijeenkomsten in Voedselbos Heer Ikigai

Welkom bij onze wekelijkse bijeenkomsten in Voedselbos Heer Ikigai! Elke woensdag komen we samen met enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan de groei en bloei van ons voedselbos.

Wanneer:
Elke woensdag (vanaf 10 april)

Tijd:
18:00 uur - "Bring Your Own Food" - Kom samen met ons eten! Breng je eigen eten mee en deel gezellig een maaltijd met de gemeenschap.

19:00 uur - 20:30 uur: Voor degenen die niet kunnen deelnemen aan het gezamenlijke eten, begint de officiële bijeenkomst om 19:00 uur en duurt tot 20:30 uur.

Wat kun je verwachten:

  • Samenwerken: We werken samen aan verschillende projecten in het voedselbos, zoals planten, oogsten, onderhoud en meer.
  • Leren: Ontdek nieuwe vaardigheden en kennis over permacultuur, natuurbehoud en duurzaam tuinieren.
  • Gemeenschap: Leer gelijkgestemde mensen kennen en bouw waardevolle relaties op met anderen die gepassioneerd zijn over voedselbossen en duurzaamheid.

Opmerking: Voor diegenen die voor 19:00 uur niet kunnen arriveren, is er nog steeds volop gelegenheid om deel te nemen aan de activiteiten en bijdragen te leveren aan ons prachtige voedselbos.

Kom langs en doe mee! Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze omgeving en genieten van de schoonheid van de natuur. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Voedselbos Heer Ikigai op woensdagavonden!

Word gerust alvast lid van onze Whatsapp groep

Winkelwagen
Scroll naar boven