Vacature: Ontdek Jouw Ikigai bij Stichting Heer Ikigai

Locatie: Stompetoren

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle manier om jouw passies, vaardigheden en talenten in te zetten voor een duurzamere wereld? Bij Stichting Heer Ikigai bieden we je de kans om jouw unieke 'ikigai' te ontdekken en te benutten ter verrijking van ons prachtige voedselbos. We geloven dat iedereen iets waardevols te bieden heeft. Waar ben jij goed in? Waar kom jij je bed voor uit? Hier is jouw kans om het verschil te maken.

Over Stichting Heer Ikigai:

Stichting Heer Ikigai is een non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaamheid en de bevordering van gezonde voedselpraktijken. Ons voedselbos is een bloeiende gemeenschap waar we op harmonieuze wijze samenwerken met de natuur om voedsel te produceren en te delen.

Jouw unieke bijdrage:

We nodigen jou uit om jouw passies, vaardigheden en talenten met ons te delen. Waar ben jij goed in? Waar wil jij erkenning voor? Waar blink jij in uit? Hier zijn enkele manieren waarop je ons voedselbos kunt verrijken:

 • Tuin- en Landbouwvaardigheden:
  Heb je groene vingers en een passie voor tuinieren? Help ons met het onderhouden en verbeteren van onze tuinen en landbouwgrond
 • Educatie en Voorlichting:
  Ben je een goede communicator en deel je graag kennis? Help ons met het organiseren van workshops en educatieve evenementen om anderen te inspireren.
 • Creatieve Kunstenaar:
  Als je artistieke talenten hebt, kun je ons voedselbos opvrolijken met kunstwerken en decoraties.
 • Technische Vaardigheden:
  Heb je technische vaardigheden zoals timmerwerk of reparatie? Draag bij aan de infrastructuur van ons voedselbos.
 • Evenementenorganisatie:
  Ben je een organisatorisch wonder? Help ons bij het plannen en coördineren van evenementen en festiviteiten.

Wat bieden we:

Als vrijwilliger bij Stichting Heer Ikigai krijg je de kans om:

 • Jouw unieke talenten te benutten en jouw 'ikigai' te ontdekken
 • Bij te dragen aan een duurzaam voedselsysteem
 • Deel uit te maken van een hechte gemeenschap die dezelfde waarden deelt

Interesse?
Wil je graag deel uitmaken van ons team en jouw 'ikigai' ontdekken door bij te dragen aan ons voedselbos? Stuur dan je motivatiebrief en vertel ons waar jij in uitblinkt naar heerikigai@gmail.com.

Bij Stichting Heer Ikigai streven we ernaar om de wereld een beetje mooier te maken, en jouw unieke bijdrage kan daarbij helpen. Word vandaag nog onze bijzondere vrijwilliger en breng jouw passies tot leven in ons voedselbos!

Winkelwagen
Scroll naar boven